Ingredienser
Salat- 1 hjertesalat
- 4 tomater
- 1 agurk
- 1 lille løg eller rødløg
- 1 grøn peberfrugt
- 100 g kinaradiser
- 1 håndfuld bredbladet persille eller koriander
- 2 spsk. citronsaft
- 1 spsk. raps- eller olivenolie
- ½ tsk. salt
- Peber
Tilberedning
Salat
Skyl salaten og snit den. Skær tomaterne i både og agurk i skiver. Pil og skær løget i skiver og snit peberfrugten. Skræl kinaradise og skær i tynde skiver.
Topping
Hak persille eller koriander meget fint. Rør citronsaft med olie, krydderurt, salt og peber.
Anret salat med grøntsager på et fad og dryp dressing over.
Frugt og grønt pr. person
250 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
325 kJ / 75 kcal Kulhydrat: 10 g Fedt: 4 g, heraf mættet fedt > 1 g
Hjertevarm mad 2017