Ingredienser

Salat
  • 1 hjertesalat
  • 4 tomater
  • 1 agurk
  • 1 lille løg eller rødløg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 100 g kinaradiser
Topping
  • 1 håndfuld bredbladet persille eller koriander
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. raps- eller olivenolie
  • ½ tsk. salt
  • Peber

Tilberedning

Salat
Skyl salaten og snit den. Skær tomaterne i både og agurk i skiver. Pil og skær løget i skiver og snit peberfrugten. Skræl kinaradise og skær i tynde skiver.

Topping
Hak persille eller koriander meget fint. Rør citronsaft med olie, krydderurt, salt og peber.

Anret salat med grøntsager på et fad og dryp dressing over.

Frugt og grønt pr. person

250 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

325 kJ / 75 kcal Kulhydrat: 10 g Fedt: 4 g, heraf mættet fedt > 1 g

Hjertevarm mad 2017