Ingredienser

1 portion
  • 1 agurk
  • 1 lille bundt koriander
  • 3 dl græsk yoghurt 2% eller yoghurt naturel 1½ %
  • ½ tsk. salt

Tilberedning

Peber Raita
Riv agurken groft. Pres den fri for vand. Hak koriander fint. Vend agurk med yoghurt og koriander og smag til med salt og peber.

Raita er en dejlig kølende og sund dip til både snacks og til de mange krydrede retter i det pakistanske køkken. Her er den rørt op med revet agurk og koriander.

TIP
Agurken kan skiftes ud med den pakistanske grøntsag loki eller squash. Begge dele skal skrælles og rives og så koges i saltet vand. Derefter drænes de for vand og røres i yoghurten.

Frugt og grønt pr. person

275 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

700 kJ / 150 kcal Kulhydrat: 21 g Fedt: 5 g, heraf mættet fedt 3 g

Hjertevarm mad 2017