Ingredienser

  • 1 dl Yoghurt naturel ½%
  • 1 spsk. let mayonnaise
  • 1 bundt dild
  • ½ tsk. flagesalt
  • Peber
  • 2 fennikel
  • Saft af 1 citron
  • 2 æbler
  • 200 g varmtrøget laks
  • 4 fuldkornspitabrød

Tilberedning

Rør yoghurt med mayonnaise og hakket dild og krydr med salt og peber.
Snit fennikel helt fint og dryp citronsaft over. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i helt tynde både. Vend æbler med fennikel.

Findel laksen med en gaffel og vend med dressing.

Lun pitabrødene og fyld med fennikelsalat og varmrøget laks.

Frugt og grønt pr. person

120 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1700 kJ/ 400 kcal. Kulhydrat 44 g, Fedt 13 g, heraf 2 g mættet fedt

LK2020-26