Ingredienser

Maraq
  • 3 store løg
  • 200 g kartofler
  • 4 tomater
  • 500 g hvidkål eller spidskål
  • 1 ½ liter kyllingebouillon
  • 500 g magert lammekød i små tern
  • 1 bundt persille
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
Tilbehør
  • 400 g arabisk fuldkornsbrød
  • 1 limefrugt i både

Tilberedning

Maraq
Pil løg og skræl kartofler. Hak løgene groft eller i både. Skær tomater, kål og kartofler i store tern.

Kog bouillonen op i en stor gryde. Kom alle grøntsager, kartofler og kød i bouillonen. Lad retten simre 40-50 minutter eller til kødet er mørt.

Hak persillen groft og kom i suppen, og smag til med salt og peber.

Tilbehør
Servér suppen med fuldkornsbrød og lime til at dryppe over hver portion.

TIP
Tilsæt evt. suppen en fintsnittet grøn chili.

Frugt og grønt pr. person

275 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2300 kJ / 550 kcal Kulhydrat: 78 g Fedt: 10 g, heraf mættet fedt 4 g

Hjertevarm mad 2017