Ingredienser

Kalveruller med skinke og ost
  • 4 kalveschnitzler, ca. 400 g
  • 4 skiver ost, højst 17 %
  • 8 stilke rosmarin
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx Parma- eller Serranoskinke
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl hvidvin
Pasta med ærtecreme
  • 300 g fine ærter
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • 500 g frisk pasta eller 320 g tør pasta, fx fettuccine, spaghetti eller linguini
Tilbehør
  • 150 g sukkerærter

Tilberedning

Kalveruller med skinke og ost
Bank eventuelt schnitzlerne tyndt ud, hvis ikke de er det i forvejen. Skær hver kalveschnitzel over på midten. Læg en halv skive ost og 1 kvist rosmarin på hvert stykke kød og fold det sammen om fyldet. Rul et stykke skinke om hvert stykke kød. Varm olien op på en pande og steg kødet på begge sider ved jævn varme. Tilsæt vinen og lad kødet simre under låg i ca. 5 minutter.

Pasta med ærtecreme
Kog ærterne i en gryde med 1 dl vand i 3-4 minutter. Blend ærterne med kogevandet og olie til en glat creme. Smag pureen til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Dræn pastaen og vend den i ærtecremen.

Kog sukkerærterne i letsaltet vand i 2 minutter. Servér kalverullerne med stegesky, pasta med ærtecreme og sprøde sukkerærter.

TIP
I stedet for kalveschnitzler kan du bruge skinkeschnitzler.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 125 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2800 kJ (700 kcal). Kulhydrat 67 g. Fedt 16 g, heraf mættet fedt 5 g

UH1612