Ingredienser

  • 1 æg
  • 125 g brun farin
  • 125 g hvedemel
  • ½ tsk. natron / hjortetaksalt
  • ¼ tsk. hvid peber
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 2 spsk. nøddeolie

Tilberedning

100 stk.

Pisk æg og brun farin sammen. Bland hvedemel med natron, krydderier og olie. Vend melblanding i æggemassen lidt ad gangen, og ælt dejen sammen. Del dejen i 5 stykker og tril til fingertykke pølser.

Skær hver rulle ud i ca. 20 stykker og tril til pebernødder. Fordel dem på flere bageplader med bagepapir, og bag hver plade ved 200 grader i ca. 8 minutter.

 

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Energi pr. stk.: 50 kJ (10 kcal). Kulhydrat 2 g. Fedt 0,4 g, heraf mættet fedt 0 g