Ingredienser
- 1 æg
- 125 g brun farin
- 125 g hvedemel
- ½ tsk. natron / hjortetaksalt
- ¼ tsk. hvid peber
- 1 tsk. stødt ingefær
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 1 tsk. stødt kanel
- 2 spsk. nøddeolie
Tilberedning
100 stk.
Pisk æg og brun farin sammen. Bland hvedemel med natron, krydderier og olie. Vend melblanding i æggemassen lidt ad gangen, og ælt dejen sammen. Del dejen i 5 stykker og tril til fingertykke pølser.
Skær hver rulle ud i ca. 20 stykker og tril til pebernødder. Fordel dem på flere bageplader med bagepapir, og bag hver plade ved 200 grader i ca. 8 minutter.
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
Energi pr. stk.: 50 kJ (10 kcal). Kulhydrat 2 g. Fedt 0,4 g, heraf mættet fedt 0 g