Ingredienser

  • 100 g dadler uden sten
  • 50 g figner
  • 50 g havregryn
  • ½ dl appelsinsaft
  • reven skal af 1 ubehandlet appelsin
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt kardemomme
  • 1 tsk. stødt nellike
  • 50 g havregryn, sølvstøv og kakaonibs

Tilberedning

Ca. 24 stk.

(Anbefalet mængde er 5 stk. pr. person)

Hak dadler og figner, og kom dem i en foodprocessor sam­men med havregryn, appelsin­saft og -skal, kakaopulver og krydderier. Kør til en ensartet, klistret masse. Er massen for tør, tilsættes lidt ekstra appelsinsaft.

Tril massen til kugler og vend i henholdsvis havregryn, sølvstøv og kakaonibs.

 

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

150 kJ (35 kcal). Kulhydrat 7 g. Fedt 0,5 g, heraf mættet fedt 0 g

HJERTELIV0418