Ingredienser

  • 500 g grønne bønner
  • 200 g cherrytomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 25 g kapers
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 2 spsk vineddike
  • 2 tsk grovkornet sennep
  • 1 tsk rørsukker
  • salt og peber

Tilberedning

Snit bønnerne og kog dem i letsaltet vand til de stadig har lidt bid, 2-5 minutter, afhængigt af størrelse. Afdryp og afkøl bønnerne. halvér cherrytomaterne. Snit forårsløgene. Vend bønnerne med cherrytomater, forårsløb og kapers.

Rør yoghurt naturel med eddike, sennep og rørsukker. Smag til med salt og peber og vend dressingen i salaten.

Frugt og grønt pr. person

ca. 190 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

376 kJ (89,5 kcal). Kulhydrat 16,6 g. Fedt 1,6 g heraf mættet fedt 0,7 g

Grønt med Hjerteforeningen