Ingredienser

Grillet frugt
  • 2 bananer
  • 1 ananas
  • 1 spsk. brun farin eller muscovadosukker
Guf
  • ½ pasteuriserede æggehvider
  • 75 g sukker
  • 20 g nødder til drys

Tilberedning

Grillet frugt
Skær bananerne igennem på langs. Læg bananerne på grillen og grill først på skære­fladen. Vend dem og grill, til skrællen er næsten kulsort.

Skær ananas i skiver, drys med lidt farin og grill på begge sider, til de er gyldne.

Skær ananasskiverne i mindre stykker.

Guf
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret gradvist og pisk til en cremet snehvid guf.

Skyl og nip jordbærrene. Skær jordbærrene i mindre stykker og anret i dybe tallerkener. Servér med grillet ananas, bananer og guf Drys med hakkede nødder.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1000 kJ (240 kcal).Kulhydrat 50 g. Fedt 3 g, heraf mættet fedt 0 g

Hjerteliv0217