Ingredienser

  • ½ spidskål
  • 1 bundt grønne asparges, 500 g
  • 1 bakke babyspinat
  • 1 rød chili
  • 4 oksebøffer, ca. 500 g
  • 1 spsk olie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk frisk revet ingefær
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 bundt frisk koriander
  • salt og peber
  • 320 g fuldkornspasta

Tilberedning

Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint. Knæk den nederste træede end af aspargesene. Skær asparges i snitter. Skyl spinaten og slyng den tør.

Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær kødet i strimler.
Varm olien i en wok. Steg kødet ved god varme ca. 2 minutter. Tag kødet af panden og hold det varmt. Tilsæt chili, presset hvidløg, ingefær, spidskål og asparges og steg i yderligere ca. 3 minutter under omrøring. Tilsæt soja- og østerssauce og vend med kød, spinat og korianderblade. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Servér med kød og wokstegte grønsager.

Frugt og grønt pr. person

264 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2399 kJ (571 kcal). Kulhydrat 74 g. fedt 15 g, heraf mættet fedt 4 g

Ude og Hjemme, uge 22, 2013