Ingredienser

  • 500 g røde snackpeberfrugter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. vand
  • 400 g tørret fettuccine eller 500 g frisk
  • 50 g sorte oliven
  • 1 potte basilikum
  • 50 g parmesan

Tilberedning

Skær peberfrugterne i meget tynde strimler på langs. Svits peberfrugterne i olien i en bredbundet gryde ved høj varme under omrøring i et par minutter. Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg i tynde skiver og 2 spsk. vand. Lad peberfrugterne simre under låg i 10-15 minutter, til de er helt møre.

Kog pastaen i en stor gryde med letsaltet vand, som angivet på emballagen. Vend den kogte pasta – der må gerne hænge lidt vand ved – med peberfrugterne og tilsæt oliven og hele basilikumblade. Varm pastaen hurtigt igennem og servér retten med revet parmesan.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 115 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2200 kJ (550 kcal). Kulhydrat 80 g. Fedt 14 g, heraf mættet fedt 3 g

UH0812