Ingredienser
Estragoncreme- 100 g syltede agurker
- 3 spsk. frisk estragon
- 2 dl cremefraiche 9 %
- 1 spsk. mayonnaise, fedtreduceret
- 1 spsk. grovkornet sennep
- salt og peber
- 1 salathoved
- 4 tomater
- 1 agurk
- 2 rødløg
- 4 oksesteaks a 125 g
- salt og peber
- 4 fuldkornsburgerboller
Tilberedning
Estragoncreme
Hak agurker og estragon fint. Rør cremefraiche med mayonnaise, sennep, syltede agurker og estragon. Smag cremen til med salt og peber.
Burger
Snit salaten. Skær tomater, agurk og løg i skiver. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på en varm grillpande i ca. 3 minutter på hver side. Lun brødene, flæk dem og fyld dem med estragoncreme, salat, steak og grønsager.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 225 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2100 kJ (525 kcal). Kulhydrat 50 g. Fedt 12 g, heraf mættet fedt 5 g
UH4611