Ingredienser
- ½ dl lunkent vand
- 25 g gær
- 2 dl fromage frais
- 4 spsk sukker
- 200 g hvedemel, ca.
- 50 g flydende margarine/oliemargarine
- 150 g farin
Tilberedning
Opløs gæren i vandet. Tilsæt fromage frais og sukker. Ælt hvedemelet i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Rul eller tryk dejen ud i en lille bradepande (½ stor) ca. 25 x 20 cm. Rør margarine og farin godt sammen. Tryk små fordybninger i dejen med en finger og smør fyldet på. Lad kagen hæve i ca. ½ time inden den bages ved 200 grader midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
Ved 15 stk, indhold pr stk: 560 kJ (130 kcal). Kulhydrat 24 g. Fedt 3 g, heraf mættet fedt 1 g