Ingredienser

  • 4 mellemstore gulerødder
  • 2 mellemstore pastinakker eller persillerødder
  • 2 store rødbeder
  • 1 spsk olivenolie
  • 30 g birkes
  • salt og peber

Tilberedning

Skræl gulerødder og pastinakker og skær dem i tykke skiver. Skræl rødbeder og skær dem i ca. 1 x 1 cm tern. Vend gulerødder med pastinakker og rødbeder og dryp olivenolie og birkes over. Fordel grønsagerne på en bageplade med bagepapir. Bag grønsagerne ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er møre. Krydr med salt og peber.

Frugt og grønt pr. person

210 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

725 kJ (175 kcal). Kulhydrat 25 g. Fedt 8 g, heraf mættet fedt 1 g

Grønt med Hjerteforeningen