Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 1½ spsk bagepulver
- 130 g sukker
- 1 spsk kanel
- 2 æg
- 1 dl letmælk
- 200 g æbler
- 2 spsk rosiner
- 50 g hakkede hasselnødder
Tilberedning
Bland alle de tørre ingredienser sammen i én skål. Pisk æg og mælk sammen i en anden. Riv æblerne. Pisk langsomt æggeblandingen ud i melblandingen og rør de revne æbler og de hakkede nødder i dejen. Fordel dejen i muffinsforme og lad dem hæve i 15 min. hvis du har brugt gærblanding. Bag bollerne ved 180 grader i ca. 15-20 minutter, til de slipper en strikkepind og er gyldne.
Frugt og grønt pr. person
Pr. stk: Ca. 20 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
Ved 12 stk. er 1 stk. svarende til: 750 kJ (175 kcal). Kulhydrat 32 g. Fedt 4 g, heraf mættet fedt <1 g