Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 1½ spsk bagepulver
  • 130 g sukker
  • 1 spsk kanel
  • 2 æg
  • 1 dl letmælk
  • 200 g æbler
  • 2 spsk rosiner
  • 50 g hakkede hasselnødder

Tilberedning

Bland alle de tørre ingredienser sammen i én skål. Pisk æg og mælk sammen i en anden. Riv æblerne. Pisk langsomt æggeblandingen ud i melblandingen og rør de revne æbler og de hakkede nødder i dejen. Fordel dejen i muffinsforme og lad dem hæve i 15 min. hvis du har brugt gærblanding. Bag bollerne ved 180 grader i ca. 15-20 minutter, til de slipper en strikkepind og er gyldne.

 

Frugt og grønt pr. person

Pr. stk: Ca. 20 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

Ved 12 stk. er 1 stk. svarende til: 750 kJ (175 kcal). Kulhydrat 32 g. Fedt 4 g, heraf mættet fedt <1 g