For at give dig en bedre købsoplevelse og et bredere sortiment har Hjerteforeningen valgt at ændre lidt i måden, du køber dine støtteprodukter på.

Har du spørgsmål til artiklen, er du altid velkommen til at skrive os en mail (klik her).

Produktsortimentet består fortsat af produkter til gavn for hjertepatienter, herunder bl.a. blodtryksmålere, manchetter, hjertestartere, hjertestarterskabe m.m. Du har også mulighed for at indgå en aftale om servicering af din hjertestarter eller opsætning af dit hjertestarterskab.

 

Sådan fungerer købet

Du finder fortsat alle produkterne på Hjerteforeningens hjemmeside under “Køb og støt”, hvor du kan læse nærmere. Ved køb via Hjerteforeningens hjemmeside sendes du herefter videre til vores samarbejdspartner Hjertevagts webshop og støtter samtidig Hjerteforeningen med op til 30 procent af købsprisen. For at støtte Hjerteforeningen, er det vigtigt, at du trykker “Køb og støt” ved det pågældende produkt på Hjerteforeningens hjemmeside.

– Vi er glade for fortsat at kunne tilbyde vores medlemmer og støtter muligheden for at købe hjerterelateret produkter og samtidig støtte Hjerteforeningens livsvigtige arbejde, siger adm. direktør i Hjerteforeningen Anne Kaltoft.

 

Samarbejde

Har du en idé til en anden type produktsamarbejde med Hjerteforeningen, der kan gavne hjertepatienter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Frederik Clem, salgschef i Hjertevagt, ser meget positivt på samarbejdet med Hjerteforeningen.

– Vi samarbejder allerede i dag med Hjerteforeningen på en række områder – bl.a. har vi leveret hjertestartere til Hjerteforeningens Landsuddeling. Vi er stolte over at kunne kalde os deres samarbejdspartner og er sikre på. at denne udvidelse af samarbejdet vil blive en stor succes, siger Frederik Clem.

 

Om Hjerteforeningen

Hjerteforeningen er en privat organisation, der finansieres med indsamlede midler. Ved at støtte Hjerteforeningen er du med til at sikre foreningens arbejde med at forebygge hjertesygdomme,
reducere antallet af dødsfald og forbedre livskvaliteten for alle dem, der allerede er syge.

 

Om Hjertevagt

Hjertevagt er et brand under Medidyne A/S og er specialister i førstehjælp og hjertestartere. Med mere end 15 års erfaring er Hjertevagt Danmarks førende leverandør af hjertestartere og førstehjælpskurser – og har opsat mere end 10.000 hjertestartere i Danmark.