Hvad sker der i blodårerne, når iskæmisk hjertesygdom udvikler sig? Læs om det og om stress som en af flere risikofaktorer for iskæmisk hjertesygdom. Lyt til vores nyeste podcast, som er den første i en række podcasts om iskæmisk hjertesygdom.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Iskæmisk hjertesygdom er en fællesbetegnelse for sygdomme i hjertet, der skyldes forsnævring af de årer, der forsyner hjertet med blod og ilt.

Lyt til Hjerteforeningens nyeste podcast, hvor overlæge Hans Erik Bøtker fortæller om, hvad der sker i blodårerne, når sygdommen udvikler sig, og om stress som en af flere risikofaktorer.

Læge Marie Bayer Elming er vært i denne podcast, som er den første i en række podcasts om iskæmisk hjertesygdom.

Du får flere podcasts lige her