Forside > Hjertet kalder på en skøn dag: Meld dig til Danmarks smukkeste cykelløb for kvinder
Events

Hjertet kalder på en skøn dag: Meld dig til Danmarks smukkeste cykelløb for kvinder

Lørdag den 17. august kan du opleve Fyn fra dens smukkeste side. Kom helt tæt på naturen og øens skønne herregårde og slotte til Hjerterdametouren.

Tekst Karsten Kjærgaard - Dato juli 1, 2024

Duften af markblomster i næseborene, vind i håret, smil og gode grin sammen med andre – og lidt sved på panden. Det er det, som Hjertedametouren handler om.

Så hvad skal du lave den 17. august 2024?

Hvorfor ikke pumpe cyklen, smøre kæden og tage en tur til Torvet i Ringe? Herfra går starten nemlig til et af Danmarks smukkeste cykelløb.

På Hjerterdametouren kommer deltagerne forbi øens flotte natur og helt tæt på de sydfynske slotte og herregårde, der soler sig i landskabet. Samtidig med at de samler ind til kampen for hjerterne og støtter andre kvinder.

Støtter forskning i kvinders hjerter

Hjerterdametouren har siden starten samlet over en halv million kroner ind til hjertesagen, og er et hyggeligt cykelløb kun for kvinder. Her kan alle være med uanset niveau og form.

Du kan teste dine kræfter af på to hjul ved at køre så mange kilometer du kan og har lyst til på de smukke 25 og 50 km lange ruter. Og om du tilmelder dig alene eller tager veninderne med, er helt op til dig. Uanset hvad er der garanti for en skøn oplevelse i hyggeligt selskab.

Og din indsats på cyklen kommer andre kvinder til gode, når den omsættes til en donation til Hjerteforeningen.

Er du blevet nysgerrig? Så læs meget mere på hjerterdametouren.dk, hvor du også finder link til tilmelding.