William er født med hjertefejlen Ebsteins anomali – en sjælden hjertefejl, der rammer få danske børn om året. Hvis du køber årets julevedhæng, støtter du hjertesagen sammen med Matas.

Artiklen er udgivet for over 30 dage siden. Har du spørgsmål til indholdet, kontakt kkjensen@hjerteforeningen.dk.

Williams højre hjerteklap er deform, og der er to huller i skillevæggen. Hans lille, skrøbelige hjerte får med andre ord ikke ilt nok. Dét var beskeden, som Williams forældre modtog blot fem måneder inde i hans ellers ganske normale børneliv, og med ét var der tre berørte hjerter i lokalet på Skejby Sygehus.

Når du køber et julevedhæng fra Børnehjertefonden hos Matas, kan du støtte en hjertesag som Williams og dermed gøre en forskel for de mindste hjerter. Læs historien om William og om julevedhænget på matas.dk.