Taknemmeligheden er stor hos John Overgaard i Lystrup, efter at han var tæt på at dø for to år siden. Til hans held trådte fire hjertereddere til, og nu har TV 2 ØSTJYLLAND lavet et indslag om hans takkesang til redderne.

Har du spørgsmål til artiklen, er du altid velkommen til at skrive os en mail (klik her).

Den 25. oktober 2018 holdt hjertet i John Overgaard fra Lystrup op med at slå. Han var død i to minutter, skriver TV 2 ØSTJYLLAND og uddyber: ”Men han klarede den takket være fire kvinder, som var det rette sted på det rette tidspunkt.”

– Det var en helt almindelig oktoberdag, hvor jeg var til fysioterapeut i Skejby. Da jeg stod af kondicyklen, blev jeg svimmel, og så kan jeg ikke huske mere, siger John Overgaard til TV 2 ØSTJYLLAND. Han blev vækket af fire kvinder, der havde genoplivet ham.

– Jeg kiggede rundt og så de her fire, lettede ansigter, som smilede, og så mærkede jeg så, at den ene af dem, sad og trykkede på mit bryst, og så bad jeg hende om at stoppe, for det gjorde da ondt, siger han.

Nu har John Overgaard skrevet en sang for at sige tak.

– De gav mig en chance til. En mail til dem er jo ikke nok, siger han til TV 2 ØSTJYLLAND.

– Sangen har bevist, at jeg kan komme videre. Også efter et hjertestop, og det kan jeg kun takke de fire piger så meget for, så det er jeg glad for. Jeg har et godt liv, siger han.

MERE: Læs artiklen om John Overgaard her, og se en video med dele af hans takkesang

 

Indstil til Årets Hjerteredder

Kender du en, der har reddet liv? Måske endda dit liv?
Nu kan du indstille vedkommende kandidat til Årets Hjerteredder 2021.
Hvert år kårer Hjerteforeningen Årets Hjerteredder. Prisen går til en eller flere personer, der har handlet hurtigt og korrekt og ydet genoplivning, da den reddede person fik hjertestop.