Hjerteforeningen.dk giver dig nu en række nye sider om gode madvaner og hjertesund livsstil, når sulten melder sig. Det behøver ikke være surt at spise hjertesundt, og nu giver vi dig en masse konkrete råd om, hvordan du gør det i din hverdag, siger ernæringsfaglig konsulent.

Har du spørgsmål til artiklen, er du altid velkommen til at skrive os en mail (klik her).

Du tøffer derudad i bilen og får pludselig lyst til et mellemmåltid. Tankstationen er en mulighed – og det er takeaway også. Men hvordan gør jeg det uden at spise alt muligt, der ikke er godt for mit hjerte?

Det spørgsmål er der mange danskere, der stiller sig. Og det er godt, mener ernæringsfaglig konsulent i Hjerteforeningen Natasha Selberg. Der er bare én ulempe.

– Problemet opstår, når man ikke som helt almindelig dansker ved, hvordan og hvorledes man spiser hjertesundt, når man er på farten, på restaurant, på arbejde eller til et privat middagsselskab. Ofte er et brud på dagligdagens rytme også en anledning til, at vi glemmer de gode vaner, men sådan behøver det ikke at være. Du kan godt have det sjovt og samtidig spise sundt, siger Natasha Selberg.

Sammen med Hjerteforeningens diætister har hun lavet en række inspirerende sider på hjerteforeningen.dk, hvor du kan læse om en lang række emner, der optager alle, der vil spise hjertesundt, bl.a. når de spiser ude. Men også når de bare er på arbejde, på indkøb eller derhjemme til daglig eller bare vil spare lidt penge.

 

Vores inspiration til dig

Læs mange af svarene på dine spørgsmål på siderne:

Og find meget mere på disse sider:

Vi ønsker dig velbekomme!