Hjerteforeningens Landsuddeling flytter til 30. august 2020.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Statens indsamlingsnævn har givet Hjerteforeningen tilladelse til at indsamle den 30. august i stedet for den 3. maj. Det betyder, at Hjerteforeningen ikke behøver at aflyse Landsuddelingen på grund af coronakrisen.

Hjerteforeningen kan derfor meddele, at aktiviteten fortsætter som planlagt og med mere tid til at starte grupper og samle deltagere til dem.

Følg med på landsuddelingen.dk, hvor du kan tilmelde dig og starte en gruppe.