Radio 4 bringer i anledning af julen en podcast med titlen "Julen er Hjerternes Fest". Lyt med, når hjertetransplanterede Casper Palmvig, der også er en del af Hjerteforeningens Hjerte- og Lungetransplantationsklub, fortæller.

Vi passer på hinanden

Lad os passe på hinanden ved at følge myndighedernes anbefalinger under coronakrisen. Læs om de generelle anbefalinger på coronasmitte.dk og om anbefalinger for hjertesygdom og coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Tak!

Lyt til første time af podcasten “Julen er Hjerternes Fest” på Radio 4, hvor Casper Palmvig, der er fik et nyt hjerte i 2009, fortæller om at være hjertetransplanteret. Casper Palmvig er også del af Hjerteforeningens Hjerte- og Lungetransplantationsklub.

Klik herunder og spol 21 minutter og 40 sekunder ind for at høre Casper Palmvig. Før ham fortæller hjerteforsker Magnus T. Jensen, som i øvrigt har udført forskning støttet af Hjerteforeningen, om hjertet generelt.

 

LYT TIL PODCAST MED CASPER PALMVIG

 

Podcasten er målrettet til singler, men kan høres af alle med interesse for hjertet. Og julen.

 

Du kan også læse om Casper Palmvig her.