Motion og fællesskab er godt for hjertet, og begge dele kan du få rigeligt af, samtidig med at du hjælper både hjertesagen og det psykiatriske område. Deltag sammen med 45.000 andre kvinder den 27. maj i årets Ladywalk

Har du spørgsmål til artiklen, er du altid velkommen til at skrive os en mail - klik her.
(Du må meget gerne indsætte link til artiklen i din mail.)

Gå-eventen Ladywalks mål er, at kvinder skal opleve glæden ved at komme ud at gå – og bakke op om organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder i Danmark. Når du deltager, er du således med til at hjælpe andre kvinder, for hvert år donerer Ladywalk til organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder. I 2019 støtter Ladywalk Psykiatrifonden og Hjerteforeningen. Du kan være med til Ladywalk ved at vælge at deltage i en af de 14 byer i Danmark, som afholder eventen.

Fra hvert startsted kan du – og måske dine gode kolleger, naboer, søstre, kusiner eller gamle klassekammerater – gå ud på Ladywalks smukke ruter på enten 7 eller 12 kilometer i dit helt eget tempo. Det handler ikke om at komme først, men om at få en dejlig oplevelse.

Fysisk inaktive personer har dobbelt så stor risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme som fysisk aktive, men ved bare 30 minutters daglig fysisk aktivitet kan du mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme med hele 30%.

 

Se byerne: Her kan du deltage

 

Sådan deltager du

Det er let for dig at deltage i Ladywalk. Se her hvordan.

  • Du kan tilmelde dig Ladywalk som enkeltperson
  • Du kan også deltage om et hold på mindst 11 personer.
  • Det koster 140 kr. at deltage i Ladywalk, når du tilmelder dig senest mandag den 29. april 2019.
  • Efter den 29. april kan du kun tilmelde dig på dagen (27. maj), hvor prisen er 175 kr.

 

Tilmeld dig Ladywalk