Hjerteforeningen tilbyder en gratis testamenteguide, der trin for trin beskriver, hvordan du gør, når du skal oprette testamente, hvad du skal tage stilling til, og hvad dine penge går til, hvis du skulle have lyst til at testamentere en del af din arv til Hjerteforeningen.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Cirka 75 mennesker støtter hvert år forskningen i hjerte-kar-sygdomme ved at testamentere en del af deres arv til Hjerteforeningen.

– Vi kan godt lide tanken om at gøre en forskel, efter vi er væk, siger Virum-parret Annelie og Henning Harboe, som er ét af de par, som har testamenteret til Hjerteforeningen.

Du kan møde parret i videoen ved at se øverst på denne side.

Og du kan selv blive klogere på, hvordan du testamentere, og hvad du skal tage stilling til ved at bestille vores gratis testamenteguide.

 

Læs mere om arv og testamentering til Hjerteforeningen

 

Bestil testamenteguide