Hjerteforeningen er klar med rådgivning til dig som hjertepatient og pårørende. Vi har lavet en lille film om tilbuddet - se den her.

Vi passer på hinanden!

Hjerteforeningen samler og deler viden om coronavirus (COVID-19) og hjertesygdom. Vi råder dig til altid at følge myndighedernes anbefalinger om bl.a. afstand, hygiejne, mundbind og andet. Få vores bedste råd om coronavirus på hjerteforeningen.dk/corona. Pas på dig selv - og hinanden.

Fakta i artiklen

Artiklen herunder er over 1 år gammelt, og ligesom med al anden viden omtalt i en redaktionel sammenhæng kan den faktuelle virkelighed have udviklet sig siden publiceringen af artiklen. Bliver du i tvivl om en artikels faktuelle indhold, kan du altid skrive til madslo@hjerteforeningen.dk.

Vidste du, at du kan få gratis og professionel støtte og rådgivning i Hjerteforeningen? Erfarne rådgivere har tiden til at dele ud af viden, vejledning og omsorg. Besøg vores nye hjemmeside www.hjertelinjen.dk og læs mere om vores tilbud, som er for både patienter og pårørende.

SE VIDEO