Ingredienser
- 1 lille rødløg
- 1 bundt radiser
- 1 dl creme fraiche, 6% fedt
- 1 spsk mayonnaise, fedtreduceret
- 1 lille bundt dild
- ½ tsk salt
- peber
- 125 g marinerede sild
- ½ agurk
- 2 tykke skiver fuldkornsrugbrød, 200 g
- 1 bakke karse
Tilberedning
Hak løget. Snit radiserne. Rør creme fraiche med mayonnaise, hakket rødløg, radiser, klippet purløg, hakket dild og salt. Smag dressingen til med peber.
Skær sildene i mundrette stykker. Skær agurken i lange strimler med en kartoffelskræller. Fordel sild, urtecreme og agurk på rugbrødet. Top med karse.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 75 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1000 kJ (240 kcal). Kulhydrat 33 g. Fedt 9 g, heraf mættet fedt 2 g.
Hjertenyt nr. 1, 2015