GIV LIV

Vi passer på dit hjerte

Vi glæder os til at hjælpe dig med at passe på dit hjerte – og til at byde dig velkommen i vores hjertevarme fællesskab, hvor vi sammen kæmper for hjertet.

Bliv medlem i Hjerteforeningen

DSC_6628 (1)

Dit medlemskab indebærer:

Du er medlem af Hjerteforeningen for et årligt kontingent. Du kan derudover vælge at støtte hjertesagen med et fast månedligt bidrag.

Du får adgang til et fællesskab i din lokalforening, hvor du kan deltage i motionshold, gåture, lærerige oplæg, kurser og andre aktiviteter arrangeret af din lokalforening.

Du kan frit gøre brug af alle vores tilbud – lige fra vores medlemsblad, personlig rådgivning, webinarer og podcasts til vores motionstilbud og aktiviteter for dig og dit hjerte. 

Om medlemskabet

Har du brug for mere information om dit medlemskab, kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål her.

Hvad går min støtte til?

Din støtte sikrer midler til hjerteforskning, forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme samt støtte og rådgivning til hjertepatienter og pårørende i hele landet.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål, kan du kontakte Medlemsservice på tlf. 70 25 00 00 mandag til torsdag kl. 10.00-14.00 eller skrive en mail til medlem@hjerteforeningen.dk. Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål her.

 

På vores selvbetjeningsside kan du bl.a. ændre din adresse og læse om fradragsreglerne.