GIV LIV

Hjertelotteriet

Støt kampen mod hjertesygdom og vind skønne præmier

 

Vind op til 150.000 kr. i Forårslotteriet!

Fuglene synger, solen skinner og dagene bliver lunere. Der er forår i luften – og med det kommer også Forårslotteriet. I lotteriet kan du vinde præmier for over 328.000 kr. og kontantbeløb helt op til 150.000 kr.– kontant og skattefrit!

 

Præmiepuljen byder også på smarte elcykler fra Kildemoes, den elegante iPad Air, rejsegavekort fra TUI, aktivitetsure til gåturene i solen og kontantgevinster i alle størrelser. Se alle præmierne her.

 

Der er i alt 180 flotte præmier på højkant og dermed rigtig mange vinderchancer, når du spiller med. Er du den næste heldige vinder?

 

Alle vindere får direkte besked, og de vindende lodnumre offentliggøres på hjemmesiden d. 31. maj 2021. Sidste chance for at deltage er den 7. maj 2021.

 

Køb lodder her

 

Få endnu større vinderchancer

Du får 50% ekstra lodder oven i dit køb, når du tilmelder dig automatisk spil via Betalingsservice – hver gang du spiller med.

 

Dermed øger du dine vinderchancer markant og får endnu større chance for at vinde en af de mange skønne præmier, mens du støtter danske hjerter.

 

Tryk på knappen herunder, vælg de lotterier, du vil deltage i, og det antal lodder, du vil spille på. Så kan det blive dig, der vinder næste gang.

 

Tilmeld automatisk spil

 

Har jeg vundet i det seneste lotteri? 

Tjek trækningslisten her og se om du er en af de heldige vindere.

 

Overskud til at arbejde for sunde hjerter

Hele overskuddet fra Hjertelotteriet går til forskning, forebyggende arbejde og patientstøtte inden for hjerteområdet. I 2020 har Hjerteforeningen givet næsten 32 millioner kroner i støtte til 26 vigtige forskningsprojekter. Det kan vi kun gøre med hjælp fra dig og andre, der støtter os – f.eks. ved at spille med i vores lotterier.

 

 

Årets lotterier
Fastelavnslotteriet 8. februar – 7. marts
Fødselsdagslotteriet 8. marts – 7. april
Forårslotteriet 8. april – 7. maj
Finalelotteriet 8. maj – 7. juni
Sensommerlotteriet 8. august – 7. september
Jubilæumslotteriet 8. september – 7. oktober
Efterårslotteriet 8. oktober – 7. november
Julelotteriet 8. november – 7. december