GIV LIV

Bliv strategeisk partner

I Hjerteforeningen kæmper vi for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned.

Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de 524.000 danskere, der lever med en hjerte-kar-sygdom. Det er en livsvigtig kamp mod en sygdom, som hver fjerde dansker dør af.

 

I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdom tæt inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os.

 

Men vi kan ikke gøre det alene, og vi har brug for jeres hjælp.
Din virksomhed kan være med til at gøre en stor forskel i kampen mod hjertesygdomme i Danmark ved at indgå et samarbejde med Hjerteforeningen. Et samarbejde kommer i mange variationer, og hvert partnerskab er skræddersyet efter fælles ambitioner og mål.

 

Et godt partnerskab bygger på tillid, forventningsafstemning, åben dialog om værdiskabende fokusområder, og enighed om de forskellige bundlinjer, vi sammen skal sætte i spil og måle succesen efter.

 

Vi indgår både strategiske partnerskaber og partnerskaber, der tager udgangspunkt i kampagner eller events.

 

Hvis din virksomhed ønsker at indgå et samarbejde med Hjerteforeningen kan du kontakte: Charlotte Juhl Boesen[email protected] eller tlf. 25 39 08 64.

matas_400_300

Matas

Matas og Hjerteforeningen har siden 2007 samarbejdet ud fra en fælles grundholdning til sund levevis og ønsket om at hjælpe, hvor der behov for det.

Læs mere

Autohus

Pedersen&Nielsen har i samarbejde med Hjerteforeningen opsat døgntilgængelige og -overvågede hjertestartere op på alle deres bilhuse. Samtidig har alle medarbejdere gennemgået Hjerteforeningens Hjerteredderkursus. Herudover er Pedersen&Nielsen stor erhvervspartner i Hjerteforeningen

Læs mere
Kia_Logo_Black_PNG

KIA

KIA yder et stort bidrag til Hjerteforeningens lotterier og det årlige indsamlingsshow, TV2 Charlies Hjertegalla.

Læs mere

Kontakt

HF_Personalefotos_600x400pxCharlotte Juhl Boesen

Charlotte Juhl Boesen

Erhvervsteamet
Mail: [email protected]
Tlf: 25 39 08 64