GIV LIV

Mindeindsamling – et meningsfuldt farvel

En mindeindsamling er en personlig indsamlingsside, hvor du og dine kære kan mindes et nært familiemedlem eller en god ven gennem donationer til hjertesagen.

 

Din indsamlingsside kan fx bruges til en begravelsesindsamling og kan oprettes på få minutter. Donationerne til din indsamling vil gå ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Start en mindeindsamling

Du kan oprette en indsamling til mindet om en, du har mistet til hjertesygdom. Donationerne vil gøre en forskel for hjertet.

"Jeg ville gerne støtte en god sag i stedet for, at det hele lå i blomster den dag, Verner blev bisat. For mig var det vigtigt, at vores omgangskreds kunne vælge at bruge penge på at hjælpe andre mennesker i stedet for at bruge en formue på blomster, der egentlig ikke var brug for. For hvorfor bruge penge på noget, der hurtigt forgår, når de kan gøre en varig forskel for hjertepatienter og deres pårørende."

 

Kirsten, pårørende til hjertepatient

Mindeindsamlinger

John Helge Jessen

Til minde om min elskede mand, vores kære far, morfar...

Børge Damsgaard

I stedet for blomster til begravelsen og til pårørende, ønsker...

Eva Bisgaard Nielsen

Til minde om Eva Bisgaard Nielsen

Conrad Clark Buchmann

Til minde om vores elskede søn og bror.Conrad blev født...

Det går din støtte til

Din støtte sikrer midler til hjerteforskning, forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme samt støtte og rådgivning til hjertepatienter og pårørende i hele landet.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores medlemsservice man-tors kl. 09.00-14.00, fredag kl. 09.00-12.00 70 25 00 00

eller via mail på medlem@hjerteforeningen.dk.

 

Har du spørgsmål vedrørende mindeindsamlinger eller mindegaver bedes du skrive en mail til mstensgaard@hjerteforeningen.dk.

 

På vores selvbetjeningsside kan du ændre din adresse samt læse om fradragsregler.