Ingredienser

Couscoussalat
  • 200 g couscous
  • 2 hjertesalater
  • 250 g cherrytomater
  • 1 agurk
  • 50 g oliven
  • 1 bundt persille
Svinekød
  • 1 spsk olie
  • 400 g svinekød i tern eller strimler
  • 2-3 kviste frisk rosmarin
  • salt og peber
Yoghurtdressing
  • 1 dl yoghurt naturel, 1½%
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • 3 kviste mynte
  • 5 kviste persille
  • peber
  • 8 fuldkornstortillaer

Tilberedning

Couscoussalat
Tilbered couscous som angivet på emballagen, og afkøl den. Skyl og snit salaten. Skær tomaterne i både og agurken i små tern.

Findel couscoussen med en gaffel, og vend salat, tomat, agurk, oliven og hakket persille i.

Svinekød
Varm olien på en pande, og steg kødet med hakket rosmarin i ca. 5 minutter, til det er mørt. Krydr kødet med salt og peber.

Yoghurtdressing
Rør yoghurten med hvidløgssalt og hakkede krydderurter. Krydr med peber.

Lun tortillaerne og servér dem med couscoussalat, svinekød og yoghurtdressing.

 

Frugt og grønt pr. person

206 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2622 kJ (624 kcal). Kulhydrat 84 g. Fedt 17 g, ehraf mættet fedt 3 g

Ude og Hjemme, uge 42, 2013