GIV LIV

Brød bagt med hvede

  • Fuldkornsknækbrød med frø

    10 stk. Tænd ovnen på 185 grader. Kom havregryn, fuldkornshvedemel, frø og kerner i en skål sammen med bagepulver og salt. Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. Dejen skal være lidt klistret. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir i ca. 3 mm tykkelse. Fjern det øverste stykke bagepapir. Skær dejen… Læs mere »

  • Fuldkornspizza med kartofler og rosmarin

    Dej: Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og ælt, først speltmel, dernæst durumhvedemel og pizzamel i dejen. Ælt til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del den i fire stykker og rul… Læs mere »

  • Fuldkornspizza med løg og salattopping

    Fuldkornspizza med løg Opløs gæren i lunkent vand. Rør fuldkornsmel, salt og halvdelen af pizzamelet i. Ælt dejen godt, mens du tilsætter mere mel, til dejen er glat og smidig. Ælt i mindst 10 minutter. Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og form den til fire kugler og lad dem efterhæve… Læs mere »