GIV LIV

Sandwich

  • Burger med pulled pork og fennikelsalat

    Pulled pork Afpuds kødet for synligt fedt. Kom kødet i et ildfast fad med låg. Hæld bouillon ved og tilsæt timian, korianderfrø og stjerne anis. Skær løget i smalle både og kom det ved kødet sammen med presset hvidløg. Krydr med salt og peber, læg låg på fadet, og sæt det i ovnen. Steg kødet… Læs mere »

  • Fuldkornsflutes med kamut og rug

    3 flutes Hæld vandet i en stor røreskål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og honning og rør først rugkerner og dernæst kamutmel og hvedemel i væsken. Rør dejen rigtig godt sammen. Har du en røremaskine, kan dejen røres i den. Ellers rører du den i hånden – helst i 5 minutter, hvis du har… Læs mere »

  • Gravad laks med rævesauce

    Gravad laks Fjern de små ben med en pincet eller få fiskehandleren til at gøre det. Tør laksen godt. Bland brun farin med salt, og fordel det på laksefileten. Krydr den med peber. Læg laksen med skindsiden opad i en beholder med tætsluttende låg og læg den i køleskabet i mindst 1 døgn – gerne… Læs mere »

  • Amagersandwich med rygeost og skinke

    Smør de to skiver brød med rygeost og læg det sammen med skinke og salatblade. Anret med tomater og agurk i skiver eller stave. Kværn evt. lidt peber over.