Ingredienser

Råsyltede rødløg
  • 2 rødløg
  • 1 spsk. eddike
  • ½ spsk. flydende honning
  • 1 spsk. vand
Æblesalat
  • 2 æbler
  • 1 lille rød chili
  • saft af ½ citronsaft
  • 1 bundt koriander (kan erstattes af karse)
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød
  • 200 g marinerede sildefileter

Tilberedning

Råsyltede rødløg
Skær løgene i tynde ringe fx på et mandolinjern. Rør eddike med honning og vand og hæld over løgene. Kram løgene godt.

Æblesalat
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus, og skær æblerne i tynde både. Flæk chilien, skrab kerner ud og hak chilien fint. Vend æbler med citronsaft og chili. Hak koriander fint og vend i æblesalaten.

Skær rugbrødet i halve. Skær sildene i mindre stykker. Anret på rugbrød med æblesalat og råsyltede rødløg.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 100 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1300 kJ (300 kcal). Kulhydrat 47 g. Fedt 9 g, heraf mættet fedt 2 g

UH1517