Ingredienser

Thai beef grillspyd
  • 400 g mørt oksekød
  • 2 rødløg
  • 2 spsk chilisauce
Grøn kartoffelsalat
  • 1 kg små nye kartofler
  • 500 g grønne asparges
  • 200 g galiamelon, uden skræl
  • 200 g friskbælgede ærter
Ærtedip
  • 200 g friskbælgede ærter
  • 2 dl yoghurt naturel 2%
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Tilberedning

Thai beef grillspyd
Skær kødet i tern. Skær rødløg i både. Fordel kød og rødløg på spyd, og pensl spyddene med chilisauce. Lad kødet marinere, mens du tilbereder det øvrige.

Grøn kartoffelsalat
Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl kartoflerne. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp aspargesene i 1-2 minutter. Skær dem i snitter, og skær melonen i tern. Vend kartoflerne med asparges, melon og ærter.

Ærtedip
Blend ærterne til en mos. Vend mosen med yoghurt og presset hvidløg, og smag til med salt og peber.

Grill kødspyddene i ca. 2 minutter på hver side, afhængigt af udskæring. Servér spyddene med grøn kartoffelsalat og ærtedip.

Frugt og grønt pr. person

346,5 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2277 kJ (542,3 kcal). Kulhydrat 79,8 g. Fedt 11 g, heraf mættet fedt 4,3

Ude og Hjemme, uge 24, 2014