Ingredienser

  • 320 g fuldkornspasta
  • 500 g ærter i bælg
  • 1 bundt radiser
  • 200 g babyspinat
  • 250 g grønne asparges
  • 125 g ricotta
  • 70 g parmaskinke
  • 1 tsk. flagesalt
  • peber

Tilberedning

Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Gem lidt af kogevandet.

Bælg ærterne. Skær radiser i skiver. Skyl spinaten. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i snitter. Damp aspargesene i ca. 2 minutter. Spinaten dampes med det sidste minut. Afdryp og vend med radiser og ricotta. Vend rundt, så ricottaen smelter, og vend dernæst med pastaen. Spæd til med lidt af kogevandet, så konsistensen bliver mere cremet. Drys ærterne over og servér med parmaskinke. Krydr med flagesalt og peber.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 180 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1740 kJ (415 kcal). Kulhydrat 72 g. Fedt 6 g, heraf mættet fedt 3 g

UH2615