Ingredienser

Spinat-melonsalat
  • 100 g babyspinat
  • 1 galiamelon
  • 1 cantaloup melon
  • 1 agurk
Fjordrejetoast
  • 2 spsk. creme fraiche 6 %
  • 2 spsk. fedtreduceret mayonnaise
  • 1 tsk. sennep
  • ¼ tsk. flagesalt
  • Peber
  • 4 skiver fuldkornshvedebrød
  • 300 g friskpillede fjordrejer
  • 1 potte brøndkarse

Tilberedning

Spinat-melonsalat
Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær de to slags meloner i tern. Skær agurk i skiver og vend med spinat og melon.

Fjordrejetoast
Rør creme fraiche med mayonnaise, sennep, salt og peber.
Rist brødet. Smør dressing på brødet og top med rejer. Pynt med brøndkarse.

Servér med spinat-melonsalat.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 250 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1200 kJ (276 kcal). Kulhydrat 37 g. Fedt 6 g, heraf mættet fedt 1 g

UH3316