Ingredienser
Spinat-melonsalat- 100 g babyspinat
- 1 galiamelon
- 1 cantaloup melon
- 1 agurk
- 2 spsk. creme fraiche 6 %
- 2 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- 1 tsk. sennep
- ¼ tsk. flagesalt
- Peber
- 4 skiver fuldkornshvedebrød
- 300 g friskpillede fjordrejer
- 1 potte brøndkarse
Tilberedning
Spinat-melonsalat
Skyl spinaten, og slyng den tør. Skær de to slags meloner i tern. Skær agurk i skiver og vend med spinat og melon.
Fjordrejetoast
Rør creme fraiche med mayonnaise, sennep, salt og peber.
Rist brødet. Smør dressing på brødet og top med rejer. Pynt med brøndkarse.
Servér med spinat-melonsalat.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 250 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1200 kJ (276 kcal). Kulhydrat 37 g. Fedt 6 g, heraf mættet fedt 1 g
UH3316