Ingredienser

Avocadosmør
  • 2 avocado
  • 1 spsk citronsaft
  • salt
  • 6 skiver rugbrød
  • 150 g rejer
  • 1 lille bundt dild
  • 1 spsk citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 1 bundt radiser
  • 1 hovedsalat

Tilberedning

Fjern skal og sten fra avocadoerne og mos avocadokødet blødt med en gaffel. Smag avocadosmøret til med lidt friskpresset citronsaft og salt.

Fordel avocadosmøret på rugbrødet. Skær rugbrødet i halve på tværs.

Hak dilden. Bland rejerne med dilden og 1 spsk. citronsaft. Fordel rejerne på avocadomadderne. Drys med friskkværnet peber. Rens radiserne og skyl og tør salaten.
Servér madderne med radiser og salatblade til at spise ved siden af.

Frugt og grønt pr. person

129 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1099 kJ (262 kcal). Kulhydrat 35 g. Fedt 11 g, heraf mættet fedt 1 g

Ude og Hjemme 2011