Ingredienser
Rosmaringrillede grønsager- 12 grønne asparges
- 1 squash
- 1 aubergine
- 2 tomater
- 1 spsk. olivenolie til pensling
- 2 tsk. tørret rosmarin
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 200 g små fuldkornspasta
- 1 lille flankesteak ca. 400 g
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 2 hjertesalat
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
- 3 kviste frisk estragon (kan erstattes af fx persille)
- ½ tsk. flagesalt
- peber
- 4 skiver fuldkornsbrød, 200 g
Tilberedning
Tilberedningstid ca. 30 min.
Rosmaringrillede grønsager
Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skær squash og aubergine i skiver. Halvér tomat-erne. Spray eller pensl grøn-sagerne med lidt olie og krydr med rosmarin, salt og peber. Grill grønsagerne på en varm grill eller en grillpande, til de er møre og har fine grillstriber.
Beef salad
Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp.
Krydr kødet med salt og peber og grill i ca. 3 minutter på hver side på en varm grill eller en grillpande. Skyl salaten, og slyng den tør.
Yoghurtdressing
Rør yoghurt med mayonnaise, hakket estragon, flagesalt og peber.
Anret salaten på et fad med kogt fuldkornspasta, grillede grønsager og kød skåret i skiver. Dryp yoghurtdressing over og servér med brød.
Frugt og grønt pr. person
Ca. 250 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2200 kJ/520 kcal Protein 37 g Kulhydrat 55 g Fedt 15 g, heraf 4 g mættet fedt
Hjerteliv nr. 2, 2021