Ingredienser

Spidskålssalat
  • 1 lille spidskål
  • 2 dl ylette eller letmælksyoghurt
  • 1 spsk. dijonsennep
  • salt og peber
Grønsagsmarinade
  • 1 gulerod
  • 100 g selleri
  • 1 rødløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. æbleeddike
  • salt og peber
  • ½ bakke karse
Grillet kalveinderlår
  • 500 g kalveinderlår eller kalvetyksteg i tynde skiver
  • 1 spsk. olivenolie

Tilberedning

Spidskålssalat
Snit spidskålen fint. Rør ylette og sennep sammen og vend kålen i dressingen. Smag salaten til med salt og peber.

Grønsagsmarinade
Skær gulerod, selleri og rødløg i bittesmå tern. Rør olivenolie og æbleeddike sammen, vend grønsagerne i dressingen og smag den til med salt og peber. Lad marinaden trække i 10 minutter.

Grillet kalveinderlår
Pensl kødet med olien og grill det på en meget varm grill eller grillpande i ca. 1 minut på hver side. Dryp grønsagsmarinaden over kødet og drys med klippet karse.

Servér det grillede kalvekød med spidskålsalat og kogte kartofler.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2400 kJ (600 kcal). Kulhydrat 58 g. Fedt 22 g, heraf mættet fedt 5 g

UH2412