Ingredienser

Wokret
  • ¼ selleri
  • 2 store rødbeder
  • ½ rødkål (500 g)
  • 4 rødløg
  • 4 fadkoteletter
  • 2 cm frisk ingefær
  • ½-1 rød chili
  • ½ bundt persille
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 røde æbler
  • ½ tsk. stødt kardemomme
  • ½ tsk. stødt kanel
  • salt
Tilbehør
  • 4 dl rå fuldkornsris (320 g)

Tilberedning

Skræl selleri og rødbeder, og skær dem i tynde strimler. Snit kålen i lange tynde strimler. Skær løgene i tynde både. Skær kødet i tynde skiver. Hak ingefær og chili fint. Hak persille groft. Varm 1 spsk. olie op i wok eller pande. Svits kødet hurtigt, til det er brunt på alle sider, og læg det på en tallerken. Steg grønsagerne i wokken i resten af olien under konstant omrøring, til de er møre, men stadig med sprødhed. Skær æblet i tynde både. Vend ingefær, chili, kardemomme, kanel, kød, æbler og persille sammen med grønsagerne. Varm det hele godt igennem og smag til med salt.

Servér wokretten med kogte ris.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 400 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2900 kJ (670 kcal). Kulhydrat 96 g. Fedt 21 g, heraf mættet fedt 5 g

UH0916