Ingredienser

  • 2 spsk raps- eller olivenolie
  • 500 g skinkekød i strimler
  • 250 g sukkerærter
  • 2 bdt. forårsløg
  • 1 grøn chili eller efter behag
  • 1 ds. kokosmælk light, 10 %
  • 300 g iceberg
  • salt og peber
  • 1 bdt. frisk basilikum
  • evt. lime
  • 320 g nudler

Tilberedning

Varm olien op i en wok eller stor stegegryde. Svits kødet ved høj varme ad flere omgange. Tag kødet op. Snit sukkerærter og forårsløg i skrå strimler. Snit chilien fint. Svits grøntsagerne ved høj varme et par min. og tilsæt kokosmælken. Bring det hele hurtigt i kog. Snit icebergsalaten og basilikum i strimler og tilsæt kød, salat og krydderurt. Smag retten til med salt, peber og evt. limesaft og server den med kogte nudler.

TIP
Kyllingebrystfilet eller skaldyr kan erstatte skinkestrimlerne.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2600 kJ (620 kcal). Kulhydrat 80 g. Fedt 19 g, heraf mættet fedt - g. Fedtenergi 28 %