Ingredienser

  • 300 g torsk eller anden mager fisk, fx kuller, mørk- eller lyssej
  • 1 løg, lille
  • 1 æg, str. S
  • 1 spsk majsstivelse
  • salt og peber
  • 1 spsk flydende margarine til stegning
  • 4 spsk remoulade
  • salatblade
  • 4 citronbåde
  • 4 halve skiver rugbrøde

Tilberedning

Hak fiskekødet groft i en blender eller foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser i kort tid, så farsen ikke bliver varm. Lad farsen hvile på køl en halv til en hel time.

Varm fedstoffet op på en slip let-pande ved middel varme. Tag panden af varmen. Form frikadellerne med en ske og sæt dem på panden. Sæt panden tilbage på varmen og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 8 minutter på hver side.

TIP
Du kan lave din egen remoulade ved at røre fire spiseskefulde pickles med 2 spiseskefulde mayonnaise.

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1300 kJ (300 kcal)

Styrk dig med Hjerteforeningen - mad og motion til småtspisende