Ingredienser
- 300 g torsk eller anden mager fisk, fx kuller, mørk- eller lyssej
- 1 løg, lille
- 1 æg, str. S
- 1 spsk majsstivelse
- salt og peber
- 1 spsk flydende margarine til stegning
- 4 spsk remoulade
- salatblade
- 4 citronbåde
- 4 halve skiver rugbrøde
Tilberedning
Hak fiskekødet groft i en blender eller foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser i kort tid, så farsen ikke bliver varm. Lad farsen hvile på køl en halv til en hel time.
Varm fedstoffet op på en slip let-pande ved middel varme. Tag panden af varmen. Form frikadellerne med en ske og sæt dem på panden. Sæt panden tilbage på varmen og steg frikadellerne ved middel varme i ca. 8 minutter på hver side.
TIP
Du kan lave din egen remoulade ved at røre fire spiseskefulde pickles med 2 spiseskefulde mayonnaise.
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1300 kJ (300 kcal)
Styrk dig med Hjerteforeningen - mad og motion til småtspisende