Ingredienser

Stegte grønsager
  • 2 peberfrugter
  • 1 squash
  • 1 rødløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. tørret oregano
  • reven skal af 1 ubehandlet citron
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • 100 g rucola
  • 400 g cherrytomater, kan erstattes af andre tomater
  • 2 dåser sorte bønner

Tilberedning

Stegte grønsager
Skær peberfrugter og squash i grove stykker. Pil løget og skær i tynde både. Varm olien på en slip let-pande, og steg grønsager med oregano ved god varme, til de er møre, men stadig har lidt bid. Krydr med reven citronskal, salt og peber.

Skyl rucola, og slyng den tør. Halvér cherrytomaterne. Skyl bønnerne godt i en sigte og afdryp.

Vend forsigtigt de stegte grønsager med rucola, cherrytomater og bønner og servér.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 250 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1200 kJ/300 kcal. Kulhydrat 35 g. Fedt 5 g, heraf mindre end 1 g mættet fedt

Hjerteliv nr. 3, 2021