Ingredienser
Fritter- 1 kg kartofler
- 1 spsk olivenolie
- salt og peber
- 4 majskolber
- 400 g grønne bønner
- 2 dl fromage frais 0,3%
- 1 spsk sød chilisauce
- 2 spsk ketchup
- salt og peber
- 4 svinekoteletter a 100 g
- salt og peber
Tilberedning
Fritter
Skrub kartoflerne, og tør dem godt. Skær kartoflerne i stave, og vend dem med olien. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir, og drys dem med salt og peber. Steg kartoflerne ved 225 grade i ca. 20-30 minutter, til de er sprøde.
Grønsager
Fjern bladene fra majskolberne, og kog kolberne i ca. 10 minutter.
Skyl og nip bønnerne. Damp bønnerne i et par minutter.
Chilifraiche
Rør fromage frais med chilisauce og ketchup, og smag dressingen til med salt og peber.
Svinekoteletter
Krydr koteletterne med salt og peber. Grill dem i ca. 3 minutter på hver side. Servér koteletterne med fritter, bønner, majskolber og chilifraiche.
Frugt og grønt pr. person
166 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
2276 kJ (542 kcal). Kulhydrat 68 g. Fedt 16 g, heraf mættet fedt 5 g
Ude og Hjemme, uge 32, 2014