Ingredienser

Bagte æbler
  • 4 æbler
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. kanel
  • 3 spsk. rasp
Crunch
  • 50 g honning
  • 50 g havregryn
Tilbehør
  • 2 dl yoghurt naturel 1½ %
  • 1 spsk. flormelis
  • 1 tsk. lakridspulver

Tilberedning

Bagte æbler
Skræl æblerne. Bland sukker med kanel og rasp, og rul æblerne heri. Stil æblerne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til de er møre.

Crunch
Smelt honning på en tør pande, og rist havregryn til de er sprøde. Afkøl på et stykke bagepapir.

Rør yoghurt med flormelis og lakridspulver.

Servér de bagte æbler med crunch og yoghurt.

Frugt og grønt pr. person

Ca. 100 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

980 kJ (230 kcal). Kulhydrat 50 g. Fedt 2 g, heraf mættet fedt mindre end 1 g

UH4215