Ingredienser

Køleskabsgrød
  • 100 g grovvalsede havregryn
  • 75 g speltflager
  • 25 g quinoaflager
  • 25 g chiafrø
  • 5 dl minimælk
  • 1 dl skyr naturel
Topping
  • 1 granatæblekerner
  • 2 kiwi
  • 1 banan

Tilberedning

Køleskabsgrød

Dagen før:
Kom havregryn, speltflager, quinoaflager og chiafrø i en beholder med låg. Hæld mælken over. Rør blandingen sammen, og luk låget til. Stil beholderen køligt til næste dag.

Næste dag:
Tag grøden ud af køleskabet. Tilsæt skyr og rør rundt.

Topping
Halvér granatæblet, og pres saft og kerner ud i en skål. Skær kiwi og banan i små tern.

Fordel grøden i skåle og top med granatæblekerner, kiwi og banan.

 

Frugt og grønt pr. person

Ca. 85 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1400 kJ (330 kcal). Kulhydrat 58 g. Fedt 5 g, heraf mættet fedt 1 g

HJERTELIV0417