Ingredienser

  • 75 g bacon
  • 3 skiver daggammelt hvedebrød uden skorpe
  • ½ ubehandlet citron
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 500 g torskefilet eller anden fast hvid fisk
  • salt og peber
  • 800 g tomater
  • 100 g feta, max. 40+
  • 150 g fromage frais
  • 1 spsk Dijon sennep
Tilbehør
  • ¼ kg kartofler pr person

Tilberedning

Steg baconen sprød på panden og lad den dryppe af på køkkenrulle. Hak citronskal fra ½ citron, ½ bundt persille og hvidløg fint. Smuldr brød og bacon og bland det med citronskal, hvidløg og persille. Beklæd et ovnfast fad med bagepapir. Læg torskefileterne i fadet og fordel brød- og baconblandingen ovenpå. Krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen på ved 200 grader i 10-15 minutter.

Skær tomaterne i mundrette stykker og smuldr fetaen over. Hak resten af persillen og vend den i. Bland en dressing af fromage frais, sennep, saft af ½ citron, persille og peber. Servér fisken med tomatsalat, kartofler og dressing.

Frugt og grønt pr. person

ca. 200 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

1527 kJ (363,5 kcal). Kulhydrat 28,4 g. Fedt 11,4 g heraf mættet fedt 5,1 g