Ingredienser
- 75 g bacon
- 3 skiver daggammelt hvedebrød uden skorpe
- ½ ubehandlet citron
- 2 fed hvidløg
- 1 bundt bredbladet persille
- 500 g torskefilet eller anden fast hvid fisk
- salt og peber
- 800 g tomater
- 100 g feta, max. 40+
- 150 g fromage frais
- 1 spsk Dijon sennep
- ¼ kg kartofler pr person
Tilberedning
Steg baconen sprød på panden og lad den dryppe af på køkkenrulle. Hak citronskal fra ½ citron, ½ bundt persille og hvidløg fint. Smuldr brød og bacon og bland det med citronskal, hvidløg og persille. Beklæd et ovnfast fad med bagepapir. Læg torskefileterne i fadet og fordel brød- og baconblandingen ovenpå. Krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen på ved 200 grader i 10-15 minutter.
Skær tomaterne i mundrette stykker og smuldr fetaen over. Hak resten af persillen og vend den i. Bland en dressing af fromage frais, sennep, saft af ½ citron, persille og peber. Servér fisken med tomatsalat, kartofler og dressing.
Frugt og grønt pr. person
ca. 200 g
Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet
1527 kJ (363,5 kcal). Kulhydrat 28,4 g. Fedt 11,4 g heraf mættet fedt 5,1 g