Ingredienser

  • 200 g blandede svampe
  • 1 lille aubergine, 250 g
  • 1 lille squash, 140 g
  • 2 store gulerødder, 200 g
  • ¼ knoldselleri i tern, ca. 200 g
  • 1 stort løg, 100 g
  • 2 fed hvidløg
  • ½ tsk. salt
  • Peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g plantefars
  • 2 dåser cherry tomater
  • 300 g fuldkorns fettuccine
  • 2 spsk. balsamcio eddike

Tilberedning

Skyl og klargør alle grøntsagerne. Skær svampene i skiver, skær aubergine, squash, gulerødder og selleri i små tern og hak løget. Pres hvidløgene. Varm halvdelen af olien i en slip let gryde og steg løg, hvidløg og svampe et par minutter. Tilsæt aubergine, squash og steg lidt videre. Krydr med salt og peber og tag det op af gryden. Varm resten af olien og steg gulerødder og selleri til de er lidt brune i stegefladen.

Blend den ene dåse tomater.

Tilsæt farsen og resten af grøntsagerne, samt cherrytomater og 3 dl vand og lad det simre i ca. 1 time. Smag til med balsamicoeddike og server med kogte fettuccine.

Frugt og grønt pr. person

390 g

Energifordeling pr. person, medmindre andet er angivet

2000 kJ/ 500 kcal. Kulhydrat 63 g, Fedt 12 g, heraf 3 g mættet fedt

LK2020-42